Láva a Rudraksha

Láva a Rudraksha – moje oblíbené korálky

 

Hodně jsem si oblíbila korálky Rudraksha, Slzy boha Sihvy. V tomto případě nejde o minerál, jde o pecku modrého plodu z věčně zeleného stromu Elaeocarpus ganitrus. Má léčivé účinky, přináší klidnou mysl a mnoho energie. Proto je vhodné tyto korálky nosit při depresích a úzkostech, anebo když máte stresové období. Také se věří, že harmonizuje všechny čakry.

Například v indické medicíně se plody používají při léčbě epilepsie a bolestí hlavy, kůra zase snižuje hladinu krevního cukru, listy proti revmatu.

Do energetických korálkových šperků se tedy výborně hodí :-)

 

 

Láva je roztavený horninový materiál (magma) vystupující sopečným jícnem nebo podél zlomů a rozlévající se zemském povrchu. Teplota lávy je 700-1200°C, obsahuje tekuté fáze, krystaly i plyny.

Lávové korálky jsou nádherné. Jejich pórovitá struktura stoprocentně zaručuje jedinečnost. Výborně se kombinuje s dalšími korálky a různými materiály. Mám ji ráda hlavně ve spojení s minerálními nebo skleněnými korálky.

Lávový kámen, právě pro to, jak vzniká, je naplněn ohromnou energií. Zřejmě proto má ochrannou funkci, podporuje sílu a životní energii. Pro tyto vlastnosti a možná také pro podporu sebevědomí a odvahy jej mají rádi muži. Či je to snad pro černou barvu?

 

Zpět do obchodu